Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suyla saç yıkamak

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, rütbesinin artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak güzelliklere rast gelineceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Rüyada soğuk suyla yıkamak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek çok hayırlı adımların atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, büyük başarıla kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments