Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak dileklerin yerine geleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları suyla yıkamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak malına gelecek zarara, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sıcak suyla banyo yapmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suya düşmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, parasız ve işsiz kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments