Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla evi yıkamak

Rüyada suyla evi yıkamak

Rüyada suyla evi yıkamak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, söylediklerinin çıkacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla evi yıkamak gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Rüyada suyla evi yıkamak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evi suyla yıkamak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla ev yıkamak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Rüyada suyla merdiven yıkamak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Rüyada odayı suyla yıkamak istediği herşeye kavuşacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada ayakları suyla yıkamak kalp kırıklığına neden olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments