Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini kanla yıkamak

Rüyada ellerini kanla yıkamak

Rüyada ellerini kanla yıkamak çok başarılı işlere imza atacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinde verimin artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, derin bir nefes alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini kanla yıkamak gördüyseniz:

  • Ani tepkileri veya anlık tutarsızlıkları en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz.

Rüyada ellerini kanla yıkamak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kan yıkamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada elleri kan içinde görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kan görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kan olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eli yüzü kan görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada ellerde kan görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun elinde kan görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments