Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muslukta el yıkamak

Rüyada muslukta el yıkamak

Rüyada muslukta el yıkamak başarıya giden yolların açılacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muslukta el yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada muslukta el yıkamak büyük bir kavgaya tutuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada musluktan ellerini yıkamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada muslukta elini yıkamak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada musluktan akan su görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan su içmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kafasının rahatlayacağına, duygularının karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada su musluğu görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada musluk hortumu görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments