Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yıkadığını görmek

Rüyada elini yıkadığını görmek

Rüyada elini yıkadığını görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini yıkadığını gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada sabunla el yıkamak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli el yıkamak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada ellerini yıkadığını görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kirli eli yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada sabunla elleri yıkamak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda elini yıkamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments