Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde boğulmak

Rüyada su içinde boğulmak

Rüyada su içinde boğulmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, saadete ereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada su içinde boğulmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada suyun içinde boğulmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, karlı işlere gireceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işaret eder.

Rüyada su içinde boğulmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bokun içinde görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada birini bokun içinde görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada kan içinde boğulmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde boğulmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada bokun içinde yüzmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşüp boğulmamak kötü günler yaşanacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments