Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşmekten kurtulmak

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, işin düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, hasta ve zor geçireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak sorunların atlatılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada çamur çukuruna düşmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, öz güven kazanacağına delalettir.

Rüyada çukura düşmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, rahat şekilde geçineceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir çukura düşmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye inanılır.

Rüyada su çukuruna düşmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur düşmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, bolluk içine olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Rüyada büyük çukura düşmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinde bereket olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments