Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail aleyhisselamı görmek

Rüyada azrail aleyhisselamı görmek

Rüyada azrail aleyhisselamı görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işarettir.

Rüyada azrail aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek mutluluk ve huzur bulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada musa aleyhisselamı görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek gayrimenkul işine girileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments