Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, güzel bir hayatı olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mehdinin geleceğini görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına inanılır.

Rüyada mehdi olduğunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mehdi duymak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada mehdi görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hastalıklarının azalacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mehdi olmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments