Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adem aleyhisselamı görmek

Rüyada adem aleyhisselamı görmek

Rüyada adem aleyhisselamı görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adem aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet eder.

Rüyada hazreti ademi görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada azrail aleyhisselamı görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada davud aleyhisselamı görmek bahtın açılacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek sorunlar altında ezileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments