Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini suya düşürmek

Rüyada bebeğini suya düşürmek

Rüyada bebeğini suya düşürmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok başarılı olunacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada bebeğini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suya düşen bebek görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yüksek makamlara geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada suya bebek düşürmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, borçlarını bitireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini suya düşürmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği suya düşürmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin suya düştüğünü görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak büyük bir saygınlık kazanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebek düşerken görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments