Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya doymamak

Rüyada suya doymamak

Rüyada suya doymamak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet eder.

Rüyada suya doymamak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çok su içip doymamak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içmek ama doymamak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada suya doymamak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek suya doymamak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulur.

Rüyada kana kana su içmek doymamak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada suya doyamamak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada su içmek ve doymamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada su içip suya doymamak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments