Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok su içip doymamak

Rüyada çok su içip doymamak

Rüyada çok su içip doymamak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarının da çözüleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok su içip doymamak gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada su içip doymamak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok su içip doymamak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içip suya doymamak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına inanılır.

Rüyada evin icinde dolasmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kana kana su içmek doymamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada doya doya su içmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Rüyada suya doymamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada su içmek ve doymamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments