Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya doyamamak

Rüyada suya doyamamak

Rüyada suya doyamamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya doyamamak gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Rüyada doya doya su içmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, maneviyatının çökeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya doyamamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada çok su içip doymamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada su içip doymamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suya doymamak zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada su içmek ama doymamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada doymadan su içmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada su içip suya doymamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments