Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek ve doymamak

Rüyada su içmek ve doymamak

Rüyada su içmek ve doymamak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada su içmek ve doymamak gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Rüyada doya doya su içmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, başarılarının tadına varacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada doymadan su içmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada su içmek ve doymamak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kazancın artacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada su içmek ama doymamak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada su içmek suya doymamak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, borçlarının kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada su içip suya doymamak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok su içip doymamak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments