Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atlamak yüzmek

Rüyada suya atlamak yüzmek

Rüyada suya atlamak yüzmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, ailesinin de büyük olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya atlamak yüzmek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada suya atlamak yüzmek sahip olduğu nimetin artacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada havuza atlamak yüzmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada denize atlamak yüzmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suya atlamak sorunların yakında son bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada suyu atlamak sıkıntısının biteceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya atlamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, rahat bir hayat süreceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments