Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza atlamak yüzmek

Rüyada havuza atlamak yüzmek

Rüyada havuza atlamak yüzmek manevi olarak da yıpranacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, şansın kaçacağına, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada havuza atlamak yüzmek başarıyla geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin havuza atladığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kıyafetle havuza atlamak çok büyük kazanç elde edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada havuza atladığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada havuzda atlamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetlerle havuza atlamak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments