Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya atlamak

Rüyada kirli suya atlamak

Rüyada kirli suya atlamak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, aksiliklerin son bulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suya atlamak gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Rüyada kirli suya atlamak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil suya atlamak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Rüyada çamurlu suya atlamak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya atlamak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada suya atladığını görmek işlerin yeni kapılar açacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan suya atlamak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, yetkili bir göreve atanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden suya atlamak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yeni iş kollarına girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments