Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenler görmek

Rüyada sütyenler görmek

Rüyada sütyenler görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisini eve kapatacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sütyenler gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sütyen kaybetmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada sütyen satın almak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada sütyen hediye almak servet sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sütyen vermek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada birinden sütyen almak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada büyük beden sütyen görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada sütyen çalmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyenini çıkarmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, riske atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments