Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beden sütyen görmek

Rüyada büyük beden sütyen görmek

Rüyada büyük beden sütyen görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, üzgün ve hasta olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beden sütyen gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada büyük beden sütyen görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada büyük beden pantolon görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük beden elbise giymek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bedensel özürlü görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada bedenden çıkmak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beden değiştirmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments