Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen çalmak

Rüyada sütyen çalmak

Rüyada sütyen çalmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sütyen çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada sütyen çalmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Rüyada sütyen giymek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, adının fesada karışacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Rüyada külot sütyen görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Rüyada sütyen istemek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerinin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyenli kadın görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sütyenle dolaşmak kolay yollardan kazanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütyen satmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyenini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments