Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenini çıkarmak

Rüyada sütyenini çıkarmak

Rüyada sütyenini çıkarmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, iyiliğe kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sütyenini çıkarmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada sütyen çıkarmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyenini çıkarmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen aldığını görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak yılmayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütyen külot görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli sütyenler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yoksul için zenginliğe, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine tabir olunur.

Rüyada kirli sütyen görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyen çıkardığını görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments