Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen satın almak

Rüyada sütyen satın almak

Rüyada sütyen satın almak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sütyen satın almak gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada sütyen satın almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sütyen satın almak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Rüyada sütyen dikmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyenini kaybetmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, hem işinde başarılı olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor sütyen görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada sütyen külot görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancında artış olacağına delalet eder.

Rüyada sütyenli kadın görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi sütyen görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments