Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenini görmek

Rüyada sütyenini görmek

Rüyada sütyenini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işarettir.

Rüyada sütyenini gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Rüyada sütyen hediye etmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sütyen giydiğini görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada sütyen asmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen istemek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada sütyen vermek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi sütyen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sütyen görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen denemek refaha erileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments