Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen giydiğini görmek

Rüyada sütyen giydiğini görmek

Rüyada sütyen giydiğini görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, zor zamanların sona ereceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen giydiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada sütyen giydiğini görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına inanılır.

Rüyada sütyen giydirmek gamsız bir hayat süreceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulur.

Rüyada siyah sütyen giymek bedeninin şifa bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Rüyada sütyen giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada mavi sütyen giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen satın almak borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sütyen asmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sütyen taktığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments