Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen hediye etmek

Rüyada sütyen hediye etmek

Rüyada sütyen hediye etmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, güzel haberlerin alınacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sütyen hediye etmek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada hediye sütyen almak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen hediye almak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sütyen hediye etmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada külot sütyen görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada renkli sütyenler görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına işaret eder.

Rüyada sütyen yemek ticaretin büyüyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sütyenini görmek kazancını iki kat arttıracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments