Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen istemek

Rüyada sütyen istemek

Rüyada sütyen istemek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada sütyen istemek gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Rüyada sütyen istemek pek çok kişiyi idare edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ıslak sütyen görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada siyah sütyen giymek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri sütyen görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah sütyen görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Rüyada pembe sütyen görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi sütyen giymek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sütyen külot görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments