Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sütyen görmek

Rüyada yeşil sütyen görmek

Rüyada yeşil sütyen görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sütyen gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil sütyen görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, başına türlü belalar geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen giydirmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sütyen takmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada siyah sütyen görmek arkadaştan görülecek faydaya, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada sütyen kesmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sütyen hediye etmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ten rengi sütyen görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sütyen asmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments