Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen çıkarmak

Rüyada sütyen çıkarmak

Rüyada sütyen çıkarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, ferahlık veren sözler duymaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına alamet eder.

Rüyada sütyen çıkarmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Rüyada sütyenini çıkarmak başarıya giden yollarını açacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sütyen çıkarmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah sütyen görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sütyen kopçası görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, masa başı bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli sütyen görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sütyenli kadın görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beden sütyen görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli sütyenler görmek kurulu düzenin yıkılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments