Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenini kaybetmek

Rüyada sütyenini kaybetmek

Rüyada sütyenini kaybetmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Rüyada sütyenini kaybetmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada sütyenini kaybetmek sağlık sorunlarının biteceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarı için fırsatların artacağına yorulur.

Rüyada sütyen kaybetmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Rüyada sütyen takmadığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine inanılır.

Rüyada sütyenle gezmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada pembe sütyen görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyen kesmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyenle dolaşmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada sütyen yemek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı işe, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments