Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen aldığını görmek

Rüyada sütyen aldığını görmek

Rüyada sütyen aldığını görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, isteklerinin erteleneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, derin bir nefes alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen aldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada sütyen aldığını görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, evlatlarından hayır bulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe sütyen görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah sütyen görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yardımın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ten rengi sütyen görmek helal rızık elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz sütyen görmek gülüp eğleneceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem sütyen görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada renkli sütyen almak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, zorlukların artacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine sütyen vermek parasız ve işsiz kalacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments