Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli sütyen görmek

Rüyada dantelli sütyen görmek

Rüyada dantelli sütyen görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantelli sütyen gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada dantelli sütyen görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız sütyen görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sütyen görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyenini çıkarmak her geçen gün sorunların artacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen kesmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada sütyen giydirmek helal ekmek yiyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyen satmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renk renk sütyen görmek saygınlığının da artacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments