Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süte basmak

Rüyada süte basmak

Rüyada süte basmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, kimseyle konuşmayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada süte basmak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada süte basmak rızkının sonsuz olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşına basmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada at bokuna basmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete basmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, esenleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada idrara basmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada yaraya tuz basmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurana ayak basmak hasretlerin biteceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments