Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs ev eşyası görmek

Rüyada süs ev eşyası görmek

Rüyada süs ev eşyası görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs ev eşyası gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada süs ev eşyası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada ev süs eşyası görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam süs eşyası görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası yapmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşyası hediye almak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada süs eşyası kırmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası almak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada porselen süs eşyası görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments