Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen süs eşyası görmek

Rüyada porselen süs eşyası görmek

Rüyada porselen süs eşyası görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, üstün başarılar alacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada porselen süs eşyası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada porselen süs eşyası görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada porselen süs görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen eşya görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, spor yapmaya başlanılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen almak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada porselen kase görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada beyaz porselen görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada porselen şekerlik görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, başarısız olacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, borçlanıp, hasta olacağına, sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments