Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs eşyası almak

Rüyada süs eşyası almak

Rüyada süs eşyası almak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada süs ev eşyası görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada süs eşyası kırmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Rüyada süs eşyası hediye almak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işlerin aksayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Rüyada süs eşyası yapmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşyası almak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada porselen süs eşyası görmek işlerin yoluna sokulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada bakır süs eşyası görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments