Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam süs eşyası görmek

Rüyada cam süs eşyası görmek

Rüyada cam süs eşyası görmek namaz kılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada cam süs eşyası gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada camdan süs eşyası görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam süs eşyası görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev süs eşyası görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yol kat edeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada süs ev eşyası görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına tabir olunur.

Rüyada süs eşyası fil görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendinden emin adımlar atacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada süs eşya görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Rüyada süs eşyası almak küfürlü söze, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs eşyası hediye almak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, işindeki verimin artacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments