Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev süs eşyası görmek

Rüyada ev süs eşyası görmek

Rüyada ev süs eşyası görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada ev süs eşyası gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada ev süs eşyası görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kafasının rahatlayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada süs ev eşyası görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası kırmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Rüyada cam süs eşyası görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada camdan süs eşyası görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası görmek umutlarını yitireceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret eder.

Rüyada süs eşyası hediye almak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına inanılır.

Rüyada bakır süs eşyası görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments