Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs eşyası yapmak

Rüyada süs eşyası yapmak

Rüyada süs eşyası yapmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşyası yapmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada süs eşyası yapmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev süs eşyası görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada süs eşyası görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada süs eşyası fil görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, maddi zararını karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada cam süs eşyası görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs ev eşyası görmek birçok ortaklık kurulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen süs eşyası görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada bakır süs eşyası görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments