Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs eşyası hediye almak

Rüyada süs eşyası hediye almak

Rüyada süs eşyası hediye almak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, zenginlik kazanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, huzur ve şifa bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası hediye almak gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada süs eşyası hediye almak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam süs eşyası görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası yapmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına tabir olunur.

Rüyada süs eşyası almak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşya görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada süs eşyası kırmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek çok büyük bir rahata ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada süs ev eşyası görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments