Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs eşyası görmek

Rüyada süs eşyası görmek

Rüyada süs eşyası görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, herkesten ileriye gideceğine, kazancının bol olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada süs eşyası gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada süs eşya görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada süs eşyası görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada süs eşyası yapmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bakır süs eşyası görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşyası fil görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada porselen süs eşyası görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada ev süs eşyası görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası hediye almak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments