Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır süs eşyası görmek

Rüyada bakır süs eşyası görmek

Rüyada bakır süs eşyası görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bakır süs eşyası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada bakır süs eşyası görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret eder.

Rüyada bakır eşya görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası kırmak zorlukların son bulacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada süs eşyası yapmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ev sahibi olacağına inanılır.

Rüyada süs eşyası görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada porselen süs eşyası görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada süs eşyası hediye almak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada süs eşya görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments