Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs eşya görmek

Rüyada süs eşya görmek

Rüyada süs eşya görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, mutsuz olacağına, amacına ulaşacağına, güzel bir evliliğe, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada süs eşya gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada camdan süs eşyası görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada süs eşyası yapmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, anne baba duası alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada süs eşyası almak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ev süs eşyası görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada porselen süs eşyası görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam süs eşyası görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ev taşımaya, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada süs ev eşyası görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada süs eşya görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments