Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürgülü kilit görmek

Rüyada sürgülü kilit görmek

Rüyada sürgülü kilit görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürgülü kilit gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada sürgülü kilit görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıda kilit görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar ve kilit görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap kilidi görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir odaya kilitlenmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilit kapamak kişinin malını kaybedebileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Rüyada altın kilit görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments