Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kilit görmek

Rüyada altın kilit görmek

Rüyada altın kilit görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada altın kilit gördüyseniz:

  • İş birliğine, ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu olmanız beklentilerinizin veya diğerlerinin sizden beklediklerinin üzerinde performans göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada altın kilit görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapi kilidi açmak malında azalmaya, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kilidini açmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bir yere kilitlendiğini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kilitli kalmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hikmete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada açılmış kilit görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilidin açıldığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments