Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısı kilitli ev görmek

Rüyada kapısı kilitli ev görmek

Rüyada kapısı kilitli ev görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, zamandan da kar edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işarettir.

Rüyada kapısı kilitli ev gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada kapı kilidi görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret eder.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Rüyada kapıda kilit görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments