Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda kilit görmek

Rüyada kapıda kilit görmek

Rüyada kapıda kilit görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıda kilit gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Rüyada kapı kilidi görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitle açmak büyük atılımların yapılacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada kapının kilidini açmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya kilit takmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlarla tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitlenmeyen kapı görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hastalıktan şifa bulmaya, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek gelirinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidi kırmak ağız tadının bozulmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments