Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yüksekten düşmek

Rüyada sürekli yüksekten düşmek

Rüyada sürekli yüksekten düşmek işlerinin hafifleyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, işlerinde verimin artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere düşmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments