Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli bir yerden düşmek

Rüyada sürekli bir yerden düşmek

Rüyada sürekli bir yerden düşmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, güzel huylarının değişeceğine, işlerin düzgün gideceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alçak bir yerden düşmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek sermayesinin boşa gideceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yerden düşmek daha çok iş yapacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir yerden düşmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments